T'has de sentir maco/a, sempre!

T’has de sentir maco/a, això sempre però a ideal podem ajudar-te a que estiguis millor amb tu mateix/a i que puguis rebre els tractaments de darrera generació. Aquests t’ajudaran a mantenir un cos i una cara ideal i es que sentir-se ideal no te preu.

Depilació Láser de Diode

Digali adéu als cabells per a sempre, gaudeix d'una pell més suau.
Combat la foniculitis
Combat l'hirsutisme de la pell. S'adapta a tot tipus de pells.

Massatges descontracturants i esportius

Tens contractures a l'esquena? Doncs vine a provar els millor massarges esportius i descontracturants.

Massatges relaxants

Al centre ideal disposem de les millors profesionals per a que pogueu sentirvos al paradís, encara que nomès sigui una estoneta. No t'ho pensis més relaxat amb nosaltres.

Fototeràpia

Aquesta tècnica utilitza la llum led per a tenir cura de la pell, segons els colors, pots combatre l'acné, les arrugues i la hiperpigmentació. També millora i prevè signes de la edat, com les arrugues.

Radiofrequència facial

És una tècnica no invasiva enfocada en la estimulació de producció de colàgen. És completament indolora.
És un tractament "anti aging" que millora les arrugues degut al augment de producció de colàgen, aporta lluminositat, disminueix la flacidessa gràcies al efecte lifting, millora de cicatrius i marques produïdes per el acne.

Presoteràpia

El millor tractament per a la retenció de líquids, edemes, linfoedemes i estimula el sistema circulatori, elimina toxines i greixos del cos, ajuda a reduïr la cel·lulitis a més de prevenir la seva aparició. Modela la teva silueta.

Ones de shock

És un tractament innovador que utilitza els impulsos acústics amb precició per a generar un impacte energètic de alta densitat en la pell, aquest procés no només trenca els nòduls de greix i les toxines associades, si no que també estimula la circulació sanguinea i el metabolisme. Com a resultat s'eliminen els residus millorant significativament la textura de la pell.

Radiofrequència corporal Milena

És un tractament estètic que no fa mal, no invasiu i sense efectes secudaris. Ajuda a millorar i evitar problemes com la pell de taronja, cel·lulitis i flaccidesa.

Cyclone

El tractament que està revolucionant la teva forma i marca un abans i un després.

Vacumteràpia
Amb radiofrequènica i infrarojos.

Aquesta tècnica elimina el greix localitzat, redueix el volum corporal i la celulitis.
Drena, allisa i reafirma la pell.

Cavitació

És una tècica no quirúrgica per eleiminar el greix localitzat mitjantçat el us de ultrasons de baixa frequència. Elimina cel·lulitis i pell taronja. Activa la producció de colàgen.

Hifu

Hifu va més enllà en el camp de la estètica, ofereix excel·lents resultats en la remodelació corporal. És un tractament no invasiu ideal per destruïr les cel·lules del greix i la cel·lulitis localitzada.

Maderoteràpia facial

És una tècnica natural de massatge relaxant que es realiza amb instruments de fusta amb el objectiu de reafirmar tonificar i modelar el rostre. Per aconseguir un efecte rejuvenitzador. Tambien estimula la circulació sanguinea i tonicitat muscular, combatint aixi la flacideça.

Maderoteràpia corporal

Aquesta tècnica que cada dia te més seguidors és un massatge terapèutic i estètic que es basa en remodelar i tonificar el cos a travès de diferent utensilis de fusta que excerceixen pressió i afavoreixen la reducció del excés de greix corporal. Un altre dels seus grans beneficis és la rehabilitació muscular.

Dermapen Deluxe

És un tractament estètic per corretgir imperfeccions de la pell en zones localitzades de qualsevol part del cos. Degut a la eficàcia de les micro puncions s'estimula el procés de regeneració cel·lular que conseguirà oxigenar e hidratar la pell, ajudant així a rejuvenitzar les cel·lules de la zona tractada.

  1. Netejes facials:
  2. · Dermopen multivitamínic.
  3. · Dermopen Àcid hialurònic
  4. · Dermopen Hidralips
Fototeràpia
Lifting Facial
Peeleng Facial amb tractaments:
 
  1.  Codi antitaques
  2. Reparador
  3. Antiedad
 Cyclone luxury facial

Tots els nostres tractaments.

Depilació cera

Depilació laser de díode facial / corporal.

Milena:
1. Anticelulitic
2. Reafirmante
3. Busto
4. Antiedad
5. Iluminador
6. Antitaques
7. Contorn d’ulls

Ones de shock

Peeling corpora

Presotràpia

Cyclone:

l. Vacumteràpia
2. Radiofrequència
3.Infrarojos
4. Hifu